torstai 16. huhtikuuta 2015

Flowers in a row pyörönä.

Facebookin sukkaryhmässä on näkynyt näitä kukkarivejä jonkin verran.
Kirjoitettua tai piirrettyä ohjetta en muista näiden tekemiseen näkeneeni, mutta YouTubessa on ohjevideoita nimellä Flowers in a row. Ongelma vaan on siinä että siellä olevissa videoissa kukat on neulottu tasona ja sukanvarteen nämä olisi kiva tehdä pyörönä. Siitä innostuneena päätinkin tehdä oman ohjevideon siitä miten nämä kukat tehdään pyörönä. Itsekin olen vasta vähän aikaa sitten tutustunut tähän malliin, joten omakaan jälki ei ole vielä täydellistä. Mutta jos tää jotakuta auttaa tää video niin olen tyytyväinen. 

Huh. Olipa melkoinen urakka. Ei se videon kuvaaminen vaan se miten saa sen käsiteltyä esitettävään muotoon ja ennenkaikkea se miten saan sen puhelimestani koneelle. Noh, olen tänään sairaslomalla joten aikaa on ollut istua kone sylissä ja keksiä ratkaisua tähän. Ihan mitä kautta tahansa yritin saada videon koneelle näkyviin, tuli vaan teksti että video on liian suurikokoinen siirrettäväksi. Siis mitä??? Vuonna 2015 kun bittejä ja tiedostoja kulkee sekunneissa ilman halki melkein missä vaan niin yksi pieni video voi olla liian iso siirrettäväksi sähköpostiin tai suoraan tänne Bloggeriin. Tästä johtuen minusta tuli nyt tubettaja, eli latasin elämäni ensimmäisen videon Youtubeen kaikkien nähtäväksi. Jännää.. 

Ja kommentteja otan siis mielellään vastaan. Jos tuntuu että tästä olis apua jollekin niin voishan sitä vaikka joskus tehdä toisenkin ohjevideon.

Nyt otan tukevan vaaka-asennon sohvalla ja jatkan sairaslomapäivääni hyvillä mielin. Ei mennyt tämäkään päivä hukkaan. =)

53 kommenttia:

  1. Aivan mahtava laatu videossa ja ohjeessa. Nyt tätä mallia uskaltaa jo kokeillakin, kiitos <3 Ja kovan työn olet tehnyt pelkästään muokkaamisessa ja julkaisemisessakin, tiedän miten paljon työtä se vaatii.

    T. Sussu70

    VastaaPoista
  2. Kiitos videosta, kyllä nämä kukkaset puikoille päätyy.

    VastaaPoista
  3. Kiitos ohjeesta, todella hyvin tehty, ehkäpä nyt minäkin uskallan kokeilla!
    t. Pia

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille kommenteista ja ihanista sanoista. Mukavaa huomata että tästä on apua muillekin. =)

    VastaaPoista
  5. hei kiitos sinulle, tämä oli helpompi omaksua tai ainakin näytti helpommalta kuin aikaisemmin katsomani ohjevideo. Taitaa tytär saada kukkavarsisukat - joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa että tykkäät ja kiva kuulla mielipiteitä videosta. =)

      Poista
  6. Piti aloittaa sytomyssyä tuolla kukkakuviolla. Teen ekan ihan luomisreunaan. Saa nähdä tuleeko iso vai pieni. Laitoin 120s ja lanka on sitä Roosanauha-lankaa eli aika ohutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kerrohan sitten miten kukkakuvio passas myssyyn. Ja mukavaa että olet liittynyt seuraajaksi. =)

      Poista
  7. Nyt löytyikin semmonen blogi että jäin kiikkiin. Katselin tuolta aiempia käsitöitäsi, niin kyllä miellyttää.

    VastaaPoista
  8. Kiitos ohjeesta. Nyt kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit mitä merkkejä toi puhelin tohon tekikään... Jotain hymiöitä yrittelin. =) =) =)

      Poista
  9. Kiitos paljon videosta, nyt onnistui kukkasten tekeminen itseltäkin. Ihana kun jaksoit videon tehdä ja seinäkellon raksutus taustalla oli niin rauhoittava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulin jo vastanneeni tähän mutta se vastaus taisikin hävitä jonnekin bittiavaruuteen...Hyvä että kukkien teko onnistui. Hauska toi seinäkellojuttu. Tajusin itse kun tein tota videota ja talossa oli hiljaista, että meillä tosiaan raksuttaa kaikki kellot tosi lujaa. Mut enpä ajatellut että se kuuluis tolla videolla noin hyvin... =)

      Poista
  10. Kiitos videosta, tämän avulla uskaltauduin minäkin kokeilemaan kukkarivistöä :-)
    Liityin blogisi lukijaksikkin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että uskaltauduit kokeilemaan. Ja tervetuloa lukijaksi.

      Poista
  11. Videot on mun pelastus, kun en ymmärrä ohjeita lukiessani niitä.

    VastaaPoista
  12. Kiitos videosta! Selkeä, ja pidin myös seinäkellosta. :D

    VastaaPoista
  13. Tosi hyvän videon olet tehnyt! Tätä pitää kokeilla. :)

    VastaaPoista
  14. Lämmin kiitos! Ihana, selkeä ohje ja lopputulos on hyvin kaunis!

    VastaaPoista
  15. Kiiitoooos! Olipa selkeä video, onnistui eka kokeilulla. Nyt on äkkiä tehtävä edelliset sukat valmiiksi ja näitä innolla puskemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan. Äkkiä juu edelliset alta pois. =)

      Poista
  16. Hei. Suurkiitos videosta. Päätin kokeilla silmukkasilmukalta videon perässä ja olipas helppo tehä. Kiitos vaivannäöstä videon tekoon! 😄 sitten kysyisin vielä, että mitenköhän tuo kukan teko onnistuu tuohon jalkapöydän päälle toisella värillä? Jos kuljettaa toista lankaa kukan takaa niin näkyyköhän se kuinka pahasti lävitte? Oletko kokeilu koskaan? Kiitos vastauksesta jo näin etukäteen! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi.

      Kiitos palautteesta. Mukavaa että onnistui.

      En ole kyllä kokeillut vielä sellaista että tekisi vain yksittäisen kukan toisella värillä. Voisikin olla tosi hyvän näköinen. Nyt on monta projektia kesken mutta jos kokeilen sellaista niin laitan tänne kuvan siitä.

      Poista
  17. Kiitokset tosi selkeästä ohjeesta ja tuo seinäkellon raksutus taustalla oli kuin piste ii:n päällä.

    VastaaPoista
  18. Kiitos selkeästä ja havainnollisesta ohjevideosta. Kiitokset kuuluvat tietty tänne eikä Facebookin Voihan Villasukka -ryhmään. Ihanaa, että on olemassa ihminen, joka innostuu muiden ohjeistamisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Tykkään olla avuksi ja aina auttaa mahdollisuuksien mukaan. Nyt onkin jo pyydetty videota kantapään teosta. Vielä en ole varma uskallanko moiseen ryhtyä, mutta tällaiset positiiviset palautteet antavat lisäintoa tekemiseen.

      Poista
  19. Kaunis kiitos ohjeesta. Minäkin osaan nyt jotain uutta ja kaunista

    VastaaPoista
  20. Googlettelin tuota kukkaohjetta ja päädyin sivullesi. Oikein selkeästi näytetty ohje. Tuon perusteella minäkin taidan uskaltaa jossain vaiheessa kukkarivistöä kokeilla. Kiitos !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä. Nää on hyvät myös jämälankojen tuhoamiseen, yksi kukkarivistö vie melko vähän lankaa.

      Poista
  21. Kiitos videosta, nyt tajusin kuinka noi tehdään.

    VastaaPoista
  22. Tämä oki hieno ja selventävä ohje, minäkin yritän

    VastaaPoista
  23. Kiitos, ihana malli. Pari kukkariviä sukanvarressa ja kauniit ovat kukkaset. Näytti kyllä kamalan vaikeilta, mutta kas kuinka helppoa oli näin selkeällä video-ohjeistuksella : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että videosta on apua. Monesti vaikealta näyttävät jutut ovatkin oikeasti helppoja. Rohkeasti vaan uutta opettelemaan. =)

      Poista
  24. Kiitos ihan kamalasti videosta, sain tehtyä itselleni kirjalliset ohjeet! Niistä huolimatta luulen, että joudun vielä lunttaamaan videolta apua kun ensimmäisen kerran aloitan, mutta sen avulla varmasti onnistuu :)

    VastaaPoista
  25. Kiitos! Ekaa kertaa ikinä oli mullekin tubesta jotain hyötyä. ei oo tullu mieleenkään, että sieltä vois jotain näin järkevää oppia!!! Kiitos vaivannäöstä! Itelläni ylivanha dropsin muskat lanka, ja kierteet katos ja nurjalla kierroksella olivat kaikki 5 päällekkäin kuinka sattuu....mut tyttö saa pipon ihan pian! t.mmn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että videosta oli hyötyä. Ite löysin YouTuben ehkä pari vuotta sitten juurikin uusia neuletekniikoita opetellessa. Ja koko ajan löytyy niin paljon uusia juttuja ettei ehdi kaikkia kokeilemaan. =)

      Poista
  26. Kiitos selkeästä ohjeesta. Ihan varmasti jokainen perus-oikea-nurja-silmukoiden-osaaja osaa videon pohjalta tehdä myös pitsikukkia. :)

    VastaaPoista
  27. Kiitos ihanasta ja selkeästä ohjeesta =)

    VastaaPoista
  28. Tätä täytyy kokeilla! Kiitos hyvästä ja selkeästä ohjeesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. On tosi innostavaa kun ihmiset on niin hyvin löytäneet tämän ohjeen ja kokeneet sen hyödylliseksi.

      Poista
  29. Mahtavaa! Kokeilen ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  30. Kiitos,kauan pähkäsin ja onneksi löysin tämän! Todella selkeä ohje😍

    VastaaPoista
  31. Kiitos todella selkeästä ohjevideosta. Täyyykin kokeilla heti kun saan puikoilla olevan työn valmiiksi. :)

    VastaaPoista
  32. Oli tosi selkeä ohje ja kaunis erikoinen

    VastaaPoista